dimecres, 7 d’abril del 2010

CONCERT DE ROCK

Espero que us hagi agradat aquest petit concert de rock i que, malgrat que moltes coses ja les havíem treballat a classe, hagueu après coses i, sobretot, hagueu pogut sentir com sona la música feta amb aquests instruments, en directe!


4 comentaris:

  1. el concert de rock ha estat molt be ,m'agradat molt .

    ResponElimina
  2. Alba,
    Jo també m'ho vaig passar molt bé. Penso que l'educació musical és molt important per tots(jo també aprenc de tu) i des d'aquí et recordo que tens tot el nostre suport. Estem molt contents de tenir-te com a profe i com a companya.
    Ànims per poder superar aquests dies tan durs!!

    ResponElimina
  3. Alba (la senyu de música)8 d’abril del 2010, a les 19:01

    Gràcies per tot, Rosana!
    Jo també estic molt contenta d'estar amb vosaltres, de poder compartir moments únics al vostre costat, moments que sempre conservaré en el record.
    Crec que la música és quelcom fantàstic que cal gaudir, que ens aporta moltes més coses que saber notes, ritmes o compositors. La música ens apropa més enllà de l'edat, el color de la pell o la llengua, ens fa dir "t'estimo", ens fa ser més persones...i aquesta és la música que a mi m'agrada i la que pretenc transmetre. I m'he trobat un curs fantàstic i unes "senyus" impressionants que m'heu donat suport des del primer dia! Gràcies Rosana, les teves paraules em donen MOLTS ànims!

    ResponElimina
  4. Aquestes senyus que em faran plorar... I quina ràbia no haver pogut estar-hi... :(

    ResponElimina